Zoeken naar hebben er

Uw zoekactie voor hebben er leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr Right 52 jaar Antwerpen - Zoersel
Last minute ...
Welke aantrekkelijke vrouw heeft vandaag tijd voor een terrasje? Meer niet, we maken kennis zonder verwachtingen of verplichtingen. Wie weet is het een leuk begin van iets langdurigs? En anders hebben we een zonnig terrasje gehad. Graag reactie met wat uitleg over jezelf. Tot straks?  
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten.  
Andre 58 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Op zoek naar een vrouw die begrip heeft voor mijn situatie en begrijpt wat ik mis
Dag dames weduwen en meschien alleen staande mama's ik ben Andre een lieve zachte man maar die door de nu al zeer lange aanslepende ziekte van mijn partner niet meer aan zijn trekken komt dit is oprecht en eerlijk.Welke vrouw weduwe of een alleenstaande mama kan hier begrip voor opbrengen en weet wat het is en hoe het voelt als je genegenheid affectie lichaamswarmte en genot moet missen welke vrouw hier laat mij na al die tijd nog eens voelen dat ik nog man ben en elkaar eens geven wat we moeten missen en wie weet bij click kan regelmatig.Ik biedt u 100% discretie en hygiëne en verwacht dit ook.Ja ik weet zou ook naar meisje van plezier kunnen gaan maar door de hoge medische kosten is dit niet haalbaar hopelijk is hier een vrouwtje die dit alles begrijpt en zelf ook voelt wat dit gemis is en hoe zwaar dit op een mens kan werken.Liefst binnen regio al vast bedankt aan zij die dit toch eens willen lezen hebben.Groeten van Andre.  
Thomas 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke fijne dame heeft zin in passionele date?
Hey, ik ben een knappe, sportieve, universitair geschoolde man van 35 jaar en ben op zoek naar een toffe vrouw om passionele momenten te beleven. Ik heb een volle bruine haardos, blauwe ogen, mooi verzorgd gebit, 1,80m en 78 kg. Leeftijd is niet van belang voor mij, oudere dames zijn absoluut welkom! Ik heb een lichte voorkeur voor dames met rondingen. Hygiëne, discretie, wederzijds respect en aandacht hebben voor elkaars wensen zijn wel belangrijk voor mij :-). Ben niet op zoek naar extremiteiten. Kan je overdag en omgeving Leuven en omstreken, laat gerust iets weten en ik stuur je een gezichtsfoto! Tot snel Thomas  

Welke fijne dame heeft zin in passionele date?
Raf 18 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman op zoek
Heyy, ik ben raf, 18, Antwerpen. Ik ben op zoek naar een dame die me eens wat wil bijleren of gwn wat plezier hebben  
Jongeman24 24 jaar Antwerpen - Berchem
Wie weet
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  

Wie weet
Studentje 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Student zoekt een oudere dame
Beste dames, Ik ben opzoek naar iemand die er wel al eens een tijdje van fantaseerd met iemand jonger af te spreken onder het moto alles kan en niks moet. Ik zoek vooral om te beginnen iemand waarbij de klik er is en vanuit die klik zullen we dan wel zien wat er uitkomt! Ik ben vanuit mijn studies heel sociaal ingesteld en merk wel dat ik snel een klik kan hebben. Ook heb ik ondertussen wel wat zaken bereikt die je snel zal te weten komen die me niet de reguliere 21 jarige maakt 😉. Wat ik zoek is een dame met inhoud en respect. Daarbovenop is hygiëne super belangrijk! Uiterlijk speelt minder een rol. Ikzelf ben circa 1m80 en heb blauwe ogen ondanks dat ik actief bezig ben met sport ben ik niet de meest gespierde kerel op deze website. Eerder het type teddybeertje. Hopelijk tot snel! Kan niet ontvangen wel gemakkelijk verplaatsen.  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zk vrouw om uitgebreid klaar te likken deze avond
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken. +60 zeeeeer welkom. Veel kan niets moet!! Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Ik kan ontvangen. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Paydates en fakers aub laat het!! Wat hebben jullie er toch aan!  

Zk vrouw om uitgebreid klaar te likken deze avond
Franske 77 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Man zoekt vrouw
Welk vrouwtje wil eens sex hebben met mij, afkomst en uitzicht van geen belang, wel uit liefde geen geweld , langzaam maar zeker  

Man zoekt vrouw
JongeGast 33 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Buitenspeelmaatje/sletje
Hier een normale, jonge kerel van 31 jaar, sportief gebouwd, goed tot stevig voorzien, uithouding, discreet, respectvol en hygiënisch. Op zoek naar een meid , leeftijd van 18 tot een 40 liefst maar je weet nooit, om gewoon af en toe fun te hebben. Ik vind outdoor super geil. Profiel dat ik zoek: +18, aantrekkelijk, open minded, avontuurlijk ingesteld, geil, uitdager,... Denk je dat uw profiel matcht met het mijne? Reageer dan zeker met een foto van jezelf, eerste foto mag zeker normaal zijn (meer mag altijd maar de ontdekking is leuker:) ) , en wat uitleg over jezelf. Regio Roeselare maar ik verplaats tot een aanvaardbare afstand.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10